Політична реклама

У Львові кафе та ресторани, готові до Євро-2012, матимуть наліпки "Привітне місто"

1582 0
25 квітня у Львові розпочали відзначати кращі кафе та ресторани наліпками «Привітне місто». Такі наліпки отримують ті заклади харчування, які виконали усі вимоги до Євро-2012. Вимоги було визначено на засіданнях робочї групи «Ресторани»: зокрема, це можливість провести безготівковий розрахунок, привітність персоналу, меню іноземними мовами, знання іноземних мов персоналом та якість кухні.

Вже вручили перших п’ять наліпок таким закладам. Наліпки означають, що відвідати ці заклади рекомендує місто Львів, - повідомляє медіа-центр «Львів 2012».

«Ми горді за львівських підприємців. У Львові є люди, які відповідально ставляться до своєї роботи, надаючи послуги львів’янам та гостям міста. Сьогодні розпочинаємо відзначати тих, хто якісно готується прийняти гостей міста і львів’ян. Ми будемо щодня заходити в такі заклади і мати з ними розмову. Адже, в першу чергу, це самі львів’яни створюють собі такі умови для життя і праці», - каже Олег Березюк, директор департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради.

«Ми спільно напрацювали базові вимоги. Це є дуже добра можливість для ресторанів запровадити стандарти надання якісних послуг. Перші відзнаки отримали кафе у центральній частині міста. Ми переконані, що з’являться такі заклади у всіх районах міста», - каже начальник відділу економічного розвитку Львівської міської ради Вікторія Довжик.

Окрім цього, за словами Олега Березюка, наліпками «Привітне місто» будуть відзначати готелі, таксі, хостели та автозаправочні станції.Однією з вимог до останніх є, доступність туалету для всіх відвідувачів, наявність щонайменше одного працівника на зміні, що володіє англійською мовою та інші. Ті автозаправочні станції, які виконають базові вимоги – тримають відзнаку «Місто рекомендує», в рамках програми «Привітне місто».

Крім того, кожен заклад повинен підтримувати відмінний санітарно-гігієнічний стан, а ввіз продуктів здійснювати до 8:00 год, особливо в центральній частині міста. Наголошено на важливості доступності туалетів для всіх відвідувачів на час проведення чемпіонату.

Також було висунуто вимогу щодо формування меню у закладах громадського харчування на заправках на трьох мовах – українській, німецькій, англійській, створення фан-меню для фанів та послуги «Візьми їжу з собою». Запропоновано провести навчання персоналу, що повинен дотримуватися єдиного корпоративного стилю, зокрема щодо спілкування з відвідувачами. Наголошено на необхідності володіння працівниками заправок англійською мовою. Окрім того заправки, які мають заклад харчування – повинні забезпечити Wi-Fi для відкритого бездротового доступу до мережі Інтернет для відвідувачів.

Ті автозаправочні станції, які виконають базові рекомендації міста щодо проведення Євро 2012, отримають відзнаку «Місто рекомендує». На наліпках, які роздаватимуть закладам, що рекомендує місто, зображено новий логотип Львова в рамах реалізації проекту «Привітне місто».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!