У Львові капітально відремонтують вулицю Героїв УПА

5020 0
Початкова вартість робіт становить 10,4 млн гривень.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

У Львові оголосили міжнародний тендер на капітальний ремонт вулиці Героїв УПА. Відповідні торги оприлюднили на сайті публічних закупівель Prozorro.

Початкова вартість робіт становить 10,4 млн гривень. Завершити роботи мають до кінця року. Згідно з технічною документацією, на вулиці мають замінити асфальтобетонне покриття та зберегти ширину смуг у 3,5 м. При ремонті однієї смуги, по іншій мають забезпечити проїзд.

Читайте також: Які вулиці Львова ремонтуватимуть у 2019 році. Інтерактивна мапа

Додамо, що вулиця Героїв УПА є однією з магістральних вулиць у Франківському районі Львова. Вона сполучає вулиці Бандери та Кульпарківську, проходить паралельно до вулиць Антоновича, Городоцької та Федьковича. Її планували капітально відремонтувати до Євро-2012, втім державні кошти на це так і не виділили.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!