У Львові «Карпати» зіграють із «Маріуполем»

1382 0
Гру проведуть без участі глядачів.
Фото: fckarpaty.com.ua

Фото: fckarpaty.com.ua

Львівська обласна комісія ТЕБ і НС дозволила провести на стадіоні «Україна» футбольний матч між «Карпатами» та «Маріуполем».

Матч 24-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги сезону-2019/2020 відбудеться цієї неділі, 31 травня, о 14:00 на стадіоні «Україна». Гру проведуть без участі глядачів.

Водночас на всій території стадіону можуть перебувати не більше 200 осіб, які не молодші за 18 років та не старші за 60.

Нагадаємо, новим власником львівського футбольного клубу «Карпати» став футбольний агент Олег Смалійчук. Про це свідчать дані про команду із сайту YouControl, де бенефіціарами вказані Олег Смалійчук та зареєстрована на Кіпрі компанія «Крисал холдінгс».

Раніше половина акцій клубу належала львівському бізнесмену Петрові Димінському, який ще з 2017 році перебуває у розшуку за підозрою у скоєнні смертельної ДТП біля села Ямельня на Львівщині. Петро Димінський був почесним президентом ФК «Карпати» з 2001 року.

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!