У Львові керівники IT-компаній торгуватимуть продуктами на гуртовому ринку

7371 1
У суботу, 17 грудня, учасники магістерської програми Львівської бізнес-школи УКУ, які є власниками та менеджерами ІТ-компаній з шести міст України, на практиці вивчатимуть курс, присвячений навичкам продажу на гуртовому ринку «Шувар».
фото: shuvar.com

фото: shuvar.com

Учасники магістерської програми MSc in Technology Management зі Львова, Києва, Харкова, Одеси, Ужгорода та Івано-Франківська півдня, у торгівельну «годину пік» (08:30-12:00), групами по 2-3 людей працюватимуть на 15 торгівельних точках. Там вони за допомогою паперу, клейкої стрічки, маркерів, а також ноутбуків та телефонів спробують збільшити продаж фруктів, м’яса, морепродуктів, кондитерських виробів, бакалії і навіть ялинок. Таким чином вони пройдуть незвичайну практичну вправу.

У результаті цієї навчальної вправи учасники програми мають вивести управлінські висновки: як нові ідеї та практики роботи на ринку можуть їм допомогти краще продавати послуги та IT рішення в своїх бізнесах. Зі Львова у навчальному експерименті братимуть участь представники Softserve, Eleks, Lohika, Data Art, Core Value.

Довідка. MSc in Technology Management Львівської бізнес-школи УКУ – єдина професійна англомовна програма магістерського рівня у Східній Європі, яка готує управлінців керівної ланки для технологічних компаній. На програмі викладають іноземні викладачі з університетів Carnegie Mellon University (США), Dublin University of Technology (Ірландія), Munich Technical University (Німеччина), Cologne Technical University (Німеччина), EADA Business School (Іспанія), Kingston Business School (Великобританія), Richard Ivey School of Business (Канада), а також іноземні та українські практики бізнесу та відомі бізнес-консультанти. Програма створена у 2013 році спільно Lviv IT Cluster та Львівською бізнес-школою УКУ.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
17 Грудня, 2016 10:23
аа Вийобщики..
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!