У Львові кілька днів дощитиме. Коли зміниться погода у місті та області

2780 0
У Львові та на Львівщині синоптики прогнозують дощі і грози, хмарна погода протримається до середини наступного тижня.
Фото: Ганна Аргірова

Фото: Ганна Аргірова

На сьогодні, 31 липня у Львові та області синоптики прогнозують дощ. У наступні кілька днів також буде хмарно. Про це повідомляє Львівський гідрометцентр.

Читайте також: Львів накрила сильна злива. Фото, відео

У неділю, 31 липня погода буде хмарною. Значні дощі, вночі по півдню території сильні. Грози, вдень місцями град. Вітер південний з переходом на західний, 7 – 12 м/с, подекуди шквали 15 – 20 м/с. Температура вночі 15 – 20°, вдень 18 – 23° тепла.

У понеділок, 1 серпня також буде хмарно з проясненнями. Вночі дощі, вдень місцями невеликі короткочасні дощі. Подекуди грози. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 10 – 15°, вдень 18 – 23° тепла.

У вівторок, 2 серпня: мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів; вдень короткочасні дощі, грози. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 9 – 14°, вдень 22 – 27° тепла.

 У середу та четвер, 3 – 4 серпня: мінлива хмарність. Без опадів. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 9 – 14° тепла; вдень 03 серпня 24 – 29°, 04 серпня 26 – 31° тепла.

Нагадаємо, що 5 липня у Львові пройшла сильна злива, яка підтопили вулиці та пошкодила понад 20 дахів у житлових будинках. Також у місті тимчасово не курсував електротранспорт. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!