У Львові кілька трамваїв змінять маршрути. Перелік

7316 0
Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», на час реконструкції вулиці Чернівецької трамваї, які курсують до Головного залізничного вокзалу, змінять маршрут.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

У травні розпочнеться ремонт вулиці Чернівецької. Львів'ян попереджають, що упродовж ремонту частково зміниться маршрут трамваїв №1, №6 та №9. Їхньою кінцевою зупинкою буде зупинка «Приміський вокзал».

«Коли розпочнуться ремонтні роботи на вул. Чернівецькій (Головний вокзал), трамваї №1, 6 та 9 курсуватимуть за зміненим маршрутом. А саме, вони не заїжджатимуть на Головний вокзал, а кінцевою зупинкою буде зупинка «Приміський вокзал», – розповів Іван Бондар, начальник відділу із зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: Частину вулиці Личаківської закрили на ремонт. Як об'їхати

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза у коментарі Zaxid.net, закрити колію на ремонт планують у середині травня. Упродовж ремонту, який триватиме приблизно п'ять місяців, на вулиці Чернівецькій перекладуть трамвайну колію, проїжджу частину цьогоріч не ремонтуватимуть. Простір між рейками та навколо них, де зараз росте трава, замостять плиткою так само, як на сихівській лінії. Розворотне кільце трамваїв біля залізничного вокзалу цьогоріч не ремонтуватимуть. «Кільце плануємо ремонтувати під час реконструкції площі Двірцевої. Але цьогоріч Двірцеву не реконструюватимуть, оскільки ще не виготовлений проект реконструкції», – сказав він.

Читайте також: Без паркінгу. У Львові вирішують, якою буде площа Двірцева після реконструкції. Варіанти

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!