У Львові кінохіти прозвучать у виконанні оркестру

2079 0
Симфонічний оркестр «Lords of the Sound» цієї осені їздить Україною з ювілейним концертним туром. Гастролі «Лордів звуку» охоплюють двадцять міст. Серед них – і Львів. У місті Лева оркестр під диригуванням Віталія Саражинського та Віталія Фізера традиційно виступить на сцені Львівської опери - 16 листопада. Того вечора відбудеться два концерти з новою програмою «Кінохіти. Grand Collection» - о 18:00 та 20:00.
фото: GMGpromo

фото: GMGpromo

Всеукраїнський ювілейний тур симфонічного оркестру «Lords of the Sound» охопить усі найбільші міста України: окрім Львова, концерти відбудуть в Одесі, Харкові, Дніпропетровську. Свій тур колектив присвячує 150-літтю з часу першого публічного виконання Гімну України. Відтак «Лорди звуку» підготували спеціальну симфонічну версію «Ще не вмерла України…».

Нова концертна програма «Лордів звуку» «Кінохіти. Grand Collection» – це мікс із нових та вже знаних номерів у виконанні оркестру. Кіно- та меломани почують саундтреки із таких фільмів, як «Великий Гетсбі», «Місія нездійсненна», «Пірати Карибського моря», «Гаррі Поттер», «Термінатор», «Хатіко», «Шрек», «Гладіатор», «Матриця», «Аватар», «Кримінальне чтиво», «Амелі», «Реквієм за мрією», «Зоряні війни», «Шерлок Холмс»… Прозвучать також пісні і з кінохітів останнього року – зокрема, «50 відтінків сірого», «Інтерстеллар» та «Скажений Макс». А до майже трьох десятків музикантів приєднаються талановиті вокалісти – Вікторія Литвинчук із «Голосу. Діти» та Данило Клягін з «Х-фактора», – інформують організатори.

У місті Лева оркестр «Lords of the Sound» за останній рік виступав сім разів. На концерті 16 листопада у Львівській опері на слухачів чекатимуть не тільки абсолютно нові кінохіти, а й нові перевтілення улюблених диригентів – Віталія Саражинського та Віталія Фізера.  Спеціально для Львова симфонічний оркестр «Lords of the Sound» готує у своїй ювілейній програмі кілька особливих сюрпризів. Зокрема, цього разу у шоу «Лордів звуку» на сцені Львівської опери будуть використовуватися величезний екран та нові яскраві світлові ефекти.

Ціна квитків на концерт оркестру «Lords of the Sound» 16 листопада у Львівській опері – від 100 до 460 грн. Детальніша інформація та замовлення квитків: 0 800 507 577.

Опублікувала Наталія Середюк

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!