Політична реклама

У Львові комп'ютеризовано вуличне освітлення

1659 0
У Львові комп'ютеризовано систему ввімкнення зовнішнього освітлення. Тепер відновлення після аварії займатиме не більше години.

Якщо раніше освітлення вмикали вручну, то тепер процес відбувається автоматично з виведенням інформації на монітори, -- повідомляє міський голова Львова.

Також, за словами міського голови, завдяки автоматизації комунальне підприємство “Львівсвітло” витрачає менше пального. “До ремонту комунальне підприємство за добу витрачало 100 літрів палива, то тепер лише 20. Також зменшився штат на вісім працівників”, -- додав Садовий.

За словами дирекції ЛКП “Львівсвітло”, завдяки автоматизації підприємство швидше реагує на аварії. “Раніше аварії залишали без світла цілі мікрорайони, а зараз -- окремі ліхтарі. Окрім цього, тепер відновлення не перевищує години часу.

Джерело: expres.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!