У Львові комунальні служби продовжують ліквідовувати наслідки стихії. Фото

1162 0
Напереродні мер повідомив, що служби працюватимуть упродовж вихідних.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

Станом на сьогодні у Львові комунальні служби не перестають ліквідовувати наслідки негоди. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Зокрема, із 485 повалених дерев дерев розкрижували вже 397. Над цим працює 18 бригад з 84 людей з 21 одиницею техніки. Також відремонтували 34 дахи з 81 пошкоджених, а на мережах зовнішнього освітлення служби лівіквідували 47 аварій; 

Із 59 повалених дерев на цвинтарях вже розкрижували 23, над цим працює 24 люди з 3 одиницями техніки. Окрім того, для прибирання залучили 1054 працівники і 50 одиниць техніки. Роботу електротранспорту відновили майже повністю. 

Читайте також: У Львові відновлюють роботу деякі тролейбуси та трамваї. Перелік

Нагадаємо, що в п'ятницю, 25 червня, у Львові стався буревій. Внаслідок негоди одна людина постраждала, утім відмовилась від госпіталізації. У місті повалило понад 300 дерев та пошкодило 50 дахів. Деякі вулиці міста були заблоковані, чимало магістралей підтопило. Комунальники усю ніч усували наслідки стихії.

Фото Христини Процак


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!