У Львові комунальники замість реальної намалювали бруківку на бетоні

3322 0
Мешканці району уже оцінили креативність комунальних служб.
Фото: Anna Prod‎

Фото: Anna Prod‎

На вулиці Тракт Глинянський, при повороті на вул. Бігову, на пошкодженій ділянці тротуару намалювали бруківку на бетоні замість того, щоб викласти її. Про це повідомила на «гарячій лінії міста» львів’янка, яка зверталася раніше з відповідним зверненням та проханням залагодити провалля на тротуарі.

«Прохання заробити бруківкою, а не намалювати бруківку з бетону. Була гарно зроблена зупинка і тротуар. Перше фото - скрін звернення, яке виконане. Виконання на другому фото», – йдеться у дописі.

На це зауваження в управлінні інженерного господарства ЛМР повідомили, що під час проведення робіт плитку демонтували, після чого її викрали невідомі особи. Посадовці пообіцяли, що підрядна організація виправить ситуацію і замостить ділянку до понеділка.

Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк також запевнила, що замість бетону 9 липня застелять плитку ФЕМ. За її словами, фірма «СМЕО» зняла плитку, коли проводила роботи з облаштування освітлення пішохідних переходів на вул.Тракт Глинянський. Але так як частину плитки викрали, то місця встановлення опор залили бетоном.

Станом на 9 липня, як повідомили на гарячій лінії міста, бруківку уже застелили.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!