Політична реклама

У Львові конкурс "Обличчя міста" виграло ТзОВ «Софтсерв»

1323 0
Учора оголосили переможців ХІІІ конкурсу промоції львівського підприємництва «Обличчя міста 2012». Володарем гран-прі та бронзової статуетки стало ТзОВ «Софтсерв». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Цьогоріч до участі у ХІІІ конкурсі промоції львівського підприємництва «Обличчя міста» зголосилися понад 100 учасників. Серед них – половина таких, які взяли участь у заході вперше.

За результатами презентації компаній, до фіналу конкурсу потрапили 24 учасники. Ці підприємства презентували різні напрямки та галузі своєї діяльності. Погалузево, відповідно до номінацій конкурсу, їхню роботу оцінили експерти та мешканці міста. До уваги брали якість надісланих презентацій, статистичні дані, експертні оцінки та рекомендації партнерів. Окрім експертних оцінок, також врахували опитування львів’ян: протягом вересня за улюблені компанії проголосувало майже 23 тисячі користувачів Інтернету.

Переможцями гран-прі «Обличчя міста» попередніх років були: готель «Дністер», банки «Укрексімбанк» та «Кредобанк»,ТВК «Львівхолод», Львівський ювелірний завод, ринок «Південний» та інші.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!