Політична реклама

У Львові «Концерн Електрон» презентував багатофункціональний автомобіль власного виробництва

1413 0
Багатофункціональний автомобіль вітчизняного виробництва від ПАТ «Концерн Електрон» представили у Львові сьогодні, 4 жовтня, на виставці-ярмарку «Львівський товаровиробник».

Машина призначена для муніципальних комунальних служб, фермерських господарств, будівельних організацій, служб обслуговування міжнародних та регіональних рейсів, підприємств з будівництва та ремонту автомобільних доріг. Розробники наголосили, що уже сьогодні є замовлення на електростанції, в аеропорти, на стадіони. Працівники компанії також акцентували на тому, що ціна на такі автомобілі буде українською.

Зараз ПАТ «Концерн Електрон» працює над виробництвом сучасного львівського трамваю. Презентуватимуть трамвай, за словами розробників, у грудні цього року.

Нагадаємо, що зараз у Львові відбувається виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник».

Джерело: Варіанти

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!