Політична реклама

У Львові курсуватимуть нічні маршрутки. Якщо будуть пасажири

1178 0
Львівська влада обіцяє ввести нічні маршрути, якщо – буде більше пасажирів, - повідомляє прес-служба ЛМР.

Цими вихідними, 23-25 вересня, у Львові вперше курсували нічні автобусні рейси після 24.00, - повідомляє директор АТП№1 Андрій Тимчина. Але послугою такого транспорту скористалось мало людей.  

«Із п’ятниці на суботу всього близько 15 чоловік на один маршрут за всі 3 рейси. В ніч з суботи на неділю, людей було вже більше, може близько 10 людей на кожен маршрут за один рейс».

Але, за словами посадовця, нічні рейси запустять ще раз, на вихідні, 1-2 жовтня.

«Сподіваюсь, до того часу нічними рейсами скористуються більше пасажирів і ми зможемо зробити їх постійними», - повідомив директор АТП№1 Андрій Тимчина.

Нагадаймо, нічні рейси працюватимуть з 23.00 год з інтервалом руху 1 година.

Тобто, кожен з рейсів відправлятиметься за своїм маршрутом о 23.00, 24.00 та 01.00 год. У ніч з п’ятниці на суботу, та з суботи на неділю з 23.00 год від готелю «Львів» відправлятимуться 3 нічних рейси: №1 до ТЦ «Зубра» , №2 до району Рясне-2, №3 до Галицького перехрестя».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!