Політична реклама

У Львові латають магістральні вулиці

1142 0
У Львові тривають поточні ремонти дорожнього покриття. Від сьогодні найбільш проблемні ділянки перекривають невеликими картами.

За більш сприятливих погодних умов, покриття буде оновлено великими картами, повідомляє прес-служба Львівської мерії.

«Від сьогодні проводимо поточний ремонт дорожнього покриття на вул. Мазепи, Грінченка, Орлика, Хвильового, Кучера, Замарстинівській,  Хмельницького та ін.

У місцях, де дорога більш пошкоджена, з понеділка будемо перекривати великими картами. Зокрема, такі роботи плануються на вул. Варшавській, Тунельній, Винниці, Ковча, Замарстинівській», - розповів голова Шевченківської РА Олександр Удовенко.

«Погодні умови сьогодні сприятливі. Відтак проводимо картовий ремонт на магістральних вулицях, де багато ям. Поки що невеликими картами відновлюємо дорожнє покриття на вул. Луганській, Зеленій, Дністерській, пр. Червоної Калини. Завтра плануємо і на вул. Сихівській. Роботи також продовжимо наступного тижня. Ми систематично здійснюємо об’їзд територією району, і при виявлені проблемних ділянок доріг приймається рішення про їх ремонт.

Після Великодніх свят за більш сприятливих погодних умов буде проведено ремонт великими картами на вул. Антонича, Навроцького, Угорській та ін.», - поінформувала голова Сихівської РА Ірина Маруняк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!