Політична реклама

У Львові латають ями

1051 0
Як повідомили у відділах комунального господарства районних адміністрацій Львова, у місті продовжують ліквідовувати гостроаварійні ями.
lvivexpres.com

lvivexpres.com

У Личаківському районі ліквідовують ями, які можуть пошкодити автомобілі. Вже провели такий ремонт на вул. Зеленій від вул. Івана Франка до «Львівводоканалу», вул. Студентській, К. Левицького, Дороша, Тершаківців, Чехова. Сьогодні працюють на дорозі Львів–Винники, інформує прес-служба ЛМР.

Також ремонтують дороги у Шевченківському районі. Гарячим асфальтом закидають ями на вул. Миколайчука, Замарстинівській та дорозі на Брюховичі. Комунальники Залізничного району продовжують ямковий ремонт на вул. Виговського.

Ліквідовують ями на дорогах Франківського району. Працівники покращують дорожнє покриття на вул. Квітневій, Ген. Чупринки та Володимира Великого.

На Сихові сьогодні ремонтували просп. Червоної Калини та вул. Хуторівку, у Галицькому районі – ремонтували просп. Чорновола, вул. Куліша та Стуса. Завтра продовжуватимуть ліквідовувати ямковість на вул. Стуса, Снопківській, Волоській і до Шота Руставелі.

«За останні роки ми у Львові капітально відремонтували приблизно 100 км доріг. По тих дорогах, які капітально відремонтовані, суттєвих зауважень нема. Є зауваження по тих дорогах, які треба ремонтувати. Ямковий ремонт – це тимчасове. Не сприяють і погодні умови в цьому році – похолодання, потім йде відлига, потепління. Це надзвичайно складні погодні умови і для дорожнього покриття, і взагалі для архітектурного центру міста. Але інших варіантів нема – коли є можливість під час такої погоди проводити ямковий ремонт, ми будемо обов’язково це робити. Ми у 2012 році зробили великий об’єм робіт по державній програмі і з того часу 153 млн грн нам держава не віддала. Це ті кошти, які треба заплатити підрядникам. Зробити можна багато. Питання у наявності фінансових ресурсів. На сьогодні ми не можемо навіть оплатити кошти нашим ремонтним підприємствам, тому що казначейство повністю блокує всі платежі. Ми знайдемо вихід із ситуації. Якщо більш-менш погода стабілізується, робитимемо ямковий ремонт і на квітень вийдемо на нормальну ситуацію», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!