У Львові лікарі проведуть забіг. Як долучитись?

1823 0
У суботу, 20 червня, більше двох сотень лікарів візьме участь у «Забігу здоров'я». Протяжність маршруту – 3 кілометри. До участі запрошуються також і львів'яни.
фото: ideasport.kharkov.ua, expres.ua

фото: ideasport.kharkov.ua, expres.ua

«Біг є одним з найдоступніших видів фітнесу. Це недороге заняття, що вимагає мінімум екіпіровки. Бігати можна де завгодно і коли завгодно. Заняття бігом має безліч плюсів: воно розвиває витривалість, прискорює обмін речовин, спалює зайві калорії, піднімає тонус м’язів і взагалі благотворно впливає на здоров’я вцілому. За останніми даними досліджень, біг був визнаний хорошим захистом м’язів, серця та розумових здібностей. Біг стимулює роботу головного мозку та продовжує тривалість життя. Ті, хто регулярно займається бігом, рідше хворіють, бо мають міцну імунну систему. Біг долає депресію, приносить радість і дарує впевненість у собі», - розповів організатор забігу, лікар-стоматолог Андрій Іванців.

Початок реєстрації на забіг о 10:00 годині в парку «Знесіння» (вул. Довбуша, 15). Гасло забігу: «Здоровий лікар – здорова нація!».

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!