У Львові лікарі заново сформували шлунково-кишковий тракт маленькому Данилку

10485 0
У хлопчика серце знаходиться з правого боку.
Фото: Дитяча лікарня на Орлика. Львів

Фото: Дитяча лікарня на Орлика. Львів

Львівські хірурги врятували життя Данилка, який народився на 33 тижні вагітності з численними вродженими вадами. Про це повідомили у дитячій лікарні на Пилипа Орлика.

Рік тому хлопчик потрапив у відділення хірургії вроджених вад розвитку. Одразу після його народження лікарі заново сформували шлунково-кишковий тракт, операція тоді тривала 10 годин.

«У хлопчика була атрезія шлунку, атрезія стравоходу з трахеостравохідною норицею, атрезія дванадцятипалої кишки, атрезія прямої кишки і товстого кишківника, аноректальна вада. Також у Данилка серце знаходиться з правого боку, тобто має дзеркальне розташування органів та специфічну судинну систему», – розповіла завідувачка відділення хірургії вроджених вад розвитку Галина Курило.

Зараз у дитини вже повністю завершена корекція внутрішніх органів. Медики успішно провели 5 операцій і після року лікування хлопчика виписали додому.

Хірурги кажуть, що то була одна з найважчих операцій за весь час їхньої роботи.

Фото дитячої лікарні на Орлика



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!