У Львові лікують 9-річну дівчинку, яка отримала поранення плеча під час артобстрілу

4837 0
Наступне лікування Поліна проходитиме у Італії.
Фото: Перше ТМО Львова

Фото: Перше ТМО Львова

До Першого медичного об'єднання Львова з харківської лікарні доправили 9-річну дівчинку, яка під час артобстрілу отримала поранення плеча. Про це повідомили у медзакладі. 

«Уламок від снаряда за сантиметр від сонної артерії та майже ущент роздроблений плечовий суглоб – такі травми отримала 9-річна Полінка. 26 травня дівчинка саме дивилася мультики у своїй кімнаті, коли почула свист. Сирена сповістила про тривогу лише після серії вибухів. Того дня на подвір’я їхньої багатоповерхівки прилетіло кілька снарядів»– йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові лікують підлітка з Лисичанська, якому уламок снаряду травмував легеню

У харківській лікарні дівчинці вчасно видалили уламок, після чого її доправили у лікарню Святого Миколая Першого медоб’єднання Львова.

«Стабілізувавши стан дитини, наші спеціалісти встановили їй на плече апарат зовнішньої фіксації. Наступне лікування Поліна проходитиме у Італії. Їй знадобиться щонайменше кілька місяців, аби кістки зрослися, і вона могла нарешті без болю поворухнути рукою»– йдеться у повідомленні.

Читайте також: «Оперували пацієнтку, в якої було ушкоджено 18 частин тіла». Як львівські лікарі рятують поранених зі Сходу

Нагадаємо, із Харкова у дитячу лікарню Св. Миколая Першого медоб’єднання Львова госпіталізували 15-річну дівчину Кіру. Ще 15 квітня у Харкові вона у парку потрапила з двома друзями під обстріл фосфорними бомбами. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!