У Львові сьогодні лататимуть ями на вулицях

1065 0
Насамперед ремонтуватимуть магістральні вулиці.
фото: Serhii Stupnytskyi

фото: Serhii Stupnytskyi

З огляду на погодні умови, сьогодні, 23 лютого, на вулицях міста ліквідовуватимуть гостро аварійні ями гарячим асфальтом. За словами Ірини Маруняк, заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, у роботу запустять два асфальтних заводи – у Личаківському і Залізничному районах.

Джерело: пресслужба ЛМР

«Роботи з ліквідації аварійних ям проводимо впродовж зими, однак, коли є мінусова температура, то ремонтуємо гостро аварійні ями лише холодним асфальтом, адже гарячим у такому випадку працювати неможливо. Так, за минулий тиждень ми використали 21 тонну холодного асфальту. коли ж є плюсова температура, навіть узимку (23 лютого прогнозують +6 - ред.) запускаємо асфальтні заводи, щоб працювати гарячим асфальтом», – каже вона.

Читайте також: Частину вулиці Шевченка у Львові відкрили для проїзду

Посадовиця додає, що гарячий асфальт є надійніший і якісніший, холодний – тимчасовий захід, щоб унеможливити прогресування ям. Техніка робіт така, що спочатку зарізають ями, смолять по краях і лише тоді засипають асфальт. Особливу увагу, додає вона, зараз приділяють магістральним і вулицях середнього класу.

Водночас ремонт доріг великими картам за сприятливих погодних умов мають розпочати у кінці березня – на початку квітня.

Нагадаємо, що депутати просять у бюджет розвитку Львівської МТГ внести кошти на будівництво мосту на вулиці Омеляна Ковча.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!