У Львові лунають сирени

1113 0
У місті проводили перевірку обладнання після негод.
Photo by Dima Pima on Unsplash

Photo by Dima Pima on Unsplash

Сьогодні, 20 серпня, у Львові звучать сирени від департаменту цивільного захисту департаменту ЛОДА. Проводять перевірку технічного стану роботи засобів сповіщення населення. 

У коментарі Tvoemisto.tv у ЛОДА пояснили, що компанія, яка займається обслуговуванням сирен у місті, проводила перевірку обладнання після негоди. Через це сирени спрацювали. 

Читайте також: Що робити, коли у місті лунає сирена тривоги. Інструкція

Львів'янам нагадують, що звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім». Почувши його, слід увімкнути гучномовці проводового радіомовлення, налаштувати ефірні радіоприймачі в ФМ-діапазоні, а телевізійні приймачі переключити на ефірні канали цифрового телебачення в мережі Т2 та прослухати повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Нагадаємо, що у грудні 2020 року у центрі Львова стався збій у системі оповіщення.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!