Політична реклама

У Львові люструють працівників ДАІ

1693 0
У приміщенні Головного управління МВС України у Львівській області 26 березня розпочала роботу кадрова комісія міліції Львівщини щодо перепризначення на посади працівників ДАІ у зв’язку з організаційно-штатними змінами.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

До складу кадрової комісії, головою якої є тимчасово виконувач обов’язків начальника Головного управління МВС України у Львівській області Сергій Маруняк, увійшли члени колегії, керівники служб та активісти громадських організацій.

Серед них – представники Дорожнього контролю, ГО «Варта 1», «Рабів до раю не пускають», Антикорупційного комітету та інші.

У перший день кадрову комісію пройшли близько 250 працівників ДАІ Львівщини, а саме керівний та інспекторський склад. Основними критеріями оцінки були – відповідність займаній посаді, вміння та бажання працювати у нових умовах та у співпраці з громадськістю, особиста чесність та відсутність стягнень.

«Ми повинні розуміти, що тепер усім працівникам міліції, а особливо працівникам Державтоінспекції, доведеться працювати під пильним наглядом громадських організацій. Тому наша робота повинна бути прозорою. Громадяни у будь-який момент зможуть перевірити, чи ви дійсно виконали те, що сьогодні обіцяєте» – зазначив голова кадрової комісії, тимчасово виконувач обов’язків начальника ГУ МВС України у Львівській області Сергій Маруняк.

Як інформувало Твоє місто, зареєструвати авто у Львові тепер можна за дві години і без хабара.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!