У Львові малеча змагатиметься на роверах

2316 0
У неділю, 31 травня, відбудеться дитячий велопробіг «Малеча на роверах». Наймолодших львів’ян та їх батьків запрошують взяти участь у змаганнях.
фото: lenta.km.ua, velo-stalker.if.ua, mamovediya.com.ua, www.ogo.ua

фото: lenta.km.ua, velo-stalker.if.ua, mamovediya.com.ua, www.ogo.ua

У неділю від 14:00 до 16:00 год. на проспекті Свободи відбуватиметься дитячий велопробіг «Малеча на роверах». Дітлахів на святі забавлятимуть аніматори, передбачені гостинці та фейс-арт. Переможцям гарантовані приємні подарунки.

Читайте ткож: Львів’ян кличуть на велопрощу до святого джерела

«Запрошуємо діток віком від 4 до 11 років з власними велосипедами взяти участь у велопробігу. Заїзди відбудуть у 3-ох вікових категоріях: від 4 до 5 р., від 6 до 8 р. та від 9 до 11 р. Переможець у кожній віковій категорій отримає цінний подарунок. Разом з тим кожен учасник заїзду отримає ще й солодкі та корисні подарунки від партнерів заходу», - зазначають організатори.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!