У Львові маршрут № 29 продовжили без попередження

9577 5
Із 20 лютого автобуси № 29 курсують за зміненим маршрутом. Львів’яни обурюються, що це сталося без будь-яких попереджень та обговорень.
фото: vz.ua

фото: vz.ua

Відтепер маршрут № 29 курсує від головного залізничного вокзалу й аж до шпиталю у Винниках.

Загалом оновлений маршрут виглядає так:

Головний залізничний вокзал – вул. Чернівецька – вул. Городоцька – вул. І. Гонти – вул. Підвальна – вул. Личаківська – вул. Глинянський Тракт – с. Лисиничі – м. Винники (шпиталь Ветеранів).

Читайте також: У Львові погано курсують маршрутки, бо мало скарг

Маршрут продовжено без будь-яких повідомлень у ЗМІ, – інформує на своїй Facebook-сторінці спільнота «Львів транспортний» та додає, що раніше Управління транспорту та зв’язку пояснювало, що продовжити маршрут №29 до Винник не дозволяє законодавство.


Читайте також:
6 Березня, 2015 22:20
Христя Щодо продовження маршруту я особисто не проти. Я за те, щоб більше маршруток було на рейсі. З садочку дуже важко впихнутись з дітками, я вже мовчу про добирання зранку. Маршрутки на зупинки приїжджають вже повні, впихнутись неможливо. Згодна і з тим, щоб продовжили час курсування маршруту, бо в 11 годині добратись з центру неможливо, приходиться більшу частину топати пішки
А тим панянкам, що радять мені додому з дітками ходити пішки, нехай самі побільше ходять - може подобрішають...
24 Лютого, 2015 13:02
А Живу в Лисиничах. Не маю нічого проти продовження маршруту, але маю кілька зауважень: зручніше би було ввести новий маршрут, який би так чи інакше їхав через Лисиничі, або принаймні продовжити і маршрут 23 теж. Крім того, варто хоч на годину продовжити час курсування маршруту, бо останній автобус виїжджає від вокзалу о 21 годині. Ну і жителі Лисинич на транспорт не жаліються, щось не так завжди тільки жителям Тракту, у яких їздить 3 автобуси в різні кінці міста (на противагу 1 до Лисинич ).
А від продовження маршруту мені особисто ні холодно, ні гарячо
23 Лютого, 2015 17:06
Ната з Тракту Глинянського неможливо добиратися(((потрібна ще одна маршрутка а не продовження старої!
23 Лютого, 2015 15:31
Кріс Особисто я...задоволена..моя дитина ходить в садок в с.Лисиничі..незавжди маю чим добиратись....а таксі коштує з ВИННИК У ЛИСИНИЧІ І НАЗАД ДО ГОСПІТАЛЮ - 50 ГРН...
23 Лютого, 2015 13:59
Марі Наскільки я розумію на нове маршрутне таксі, про яке ходила мова зимою, не слід навіть й найменшої надії покладати. А так- маршрут продовжили, чудове нововведення ж! А всі люди, що на Тракті Глинянському проживають нехай ноги в руки і вйо пішки! Ніби маршрутки і так не переповнені, мало бабок з тлумками в них катається. Не хочу нікого образити, але то реалії!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!