У Львові майстри перетворюють ящики для снарядів та гільзи у речі для інтер’єру

1287 0
Усі вторговані кошти скерують на підтримку ЗСУ.
Фото: GIT: Be brave

Фото: GIT: Be brave

Команда волонтерів у Львові розпочала проект GIT: Be brave. Майстри перетворюють ящики для снарядів та гільзи в столики, скрині чи інші речі для інтер’єру. Ідея проєкту належить військовому з позивним GIT, який зараз на фронті. Він і доставив першу партію ящиків та гільз. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила керівниця проєкту Наталія Кульма. 

Читайте також: Львівські волонтери за один вечір зібрали понад 1 мільйона грн на безпілотник для ЗСУ

Кожна інтер’єрна річ бренду GIT – витвір мистецтва, бо це ручна робота, все в єдиному екземплярі, апсайклінг (друге життя речей), вінтаж (деяким ящикам вже 60 років), річ з характером, бо бачила війну зблизька (майстри компанії Florentes Lviv залишили автентичні записи на ящиках).  

«З лютого до команди долучається коваль, що перетворюватиме гільзи у стільчики та табуретки. А ще є ідея перетворити гільзу у музичний інструмент», – каже вона. 

Для проєкту команда створила сторінку в Instagram, де і виставляє виготовлені речі на аукціон. Також можна робити індивідуальні замовлення. Усі вторговані кошти скерують на підтримку ЗСУ. Команда проєкту сподівається, що речі можуть зацікавити також іноземців, що і це допоможе збирати більше коштів та швидше допомагати військовим. 

Нагадуємо, що львів’ян закликають приносити парафін та віск для окопних свічок. Свічкарня нині дуже потребує парафін (харчовий П-2) та віск (бджолиний, пальмовий).

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!