Майже півсотні бійців АТО отримали квартири у Львові

994 0
Загалом у будинку 53 квартири, 42 з яких передали для сімей учасників АТО.
фото: firtka.if.ua

фото: firtka.if.ua

У Львові 42 бійці АТО отримали нові квартири у будинку на вулиці Під Голоском, 22. Відповідне рішення сьогодні, 19 січня, затвердив виконавчий комітет ЛМР, передає кореспондент Tvoemisto.tv.

Нові квартири отримали бійці АТО, котрі мали статус сиріт або позбавлених батьківської опіки, бійці з інвалідністю І-ІІ групи, родини загиблих військовослужбовців та категорії осіб, які були поранені і померли внаслідок виконання своїх обов’язків

Читайте також: У Львові надаватимуть житло для сімей учасників АТО

«Рішення надзвичайно важливе. Як ви знаєте, ми збудували будинок, провели жеребкування – визначили квартири, де хто буде мешкати, враховуючи, що квартири мають однакову площу, але є різна поверховість. Тому зараз ми в процесі оформлення документів, щоб надати ці квартири»– зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Тих, хто отримав нове помешкання, визначала громадська комісія при Центрі надання допомоги учасникам бойових дій у Львові. Загалом у будинку 53 квартири, які очікують наступних пропозицій від комісії.

Квартири потребують ремонту – побілки та оздоблення, оскільки нині там є лише котли. Зводити будинок почали у березні 2016 року. Він має 3 під’їзди, 6 поверхів, загалом 53 квартири, всі двокімнатні. Є також 7-й поверх, який призначений для соціальних потреб.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!