У Львові медикам, які працюватимуть з хворими на COVID-19, виплатять по 10 тисяч премії

2822 0
Також за рахунок скорочення видатків на чиновників премії дадуть комунальникам.
фото: touristclub.kiev.ua

фото: touristclub.kiev.ua

Міський  голова Львова Андрій Садовий на своїй фейсбук-сторінці повідомив про перерозподіл фінансування зарплат в органах влади.

Читайте також: У Львові починають тестувати на коронавірус водіїв громадського транспорту і медиків

«Розпорядженням передбачено виплату додатково по 10 тис. грн усім медикам, які будуть працювати з пацієнтами, хворими на COVID-19, а також збільшення преміювання тим працівникам комунальних служб, які забезпечують життєдіяльність міста в умовах карантину. Водночас цим документом передбачено зняття преміювання міському голові Львова на час карантину», – каже Андрій Садовий.

Списки медиків для виплати мають подати головні лікарі медзакладів, додає він.

Щодо комунальників, то, уточнюють у пресслужбі ЛМР, ідеться про двірників, працівників служби ритуальних послуг, водіїв громадського транспорту, соціальних працівників, які розносять продукти старшим людям, аварійні служби.

«Для всіх інших працівників премії скасовуються. Багато службовців вже перебувають у відпустках за свій рахунок, або ж працюють з дому», – додає Андрій Садовий.

Читайте також: Як працюватимуть мобільні групи медиків на Львівщині

Нагадаємо, раніше гроші на ддоплати медперсоналу базових у боротьбі з коронавірусом лікарень виділили з обласного бюджету Львівщини. Також про доплати медикам говорили на державному рівні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!