Медики навчатимуть львів'ян надавати домедичну допомогу. Як долучитися?

2060 0
11 вересня 2015 року о 11.00 год. на площа навпроти Оперного театру на просп. Свободи відбудеться майстер-клас з основ надання домедичної допомоги та показові виступи бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги з надання медичної допомоги при масовому ураженні людей.
Фото: moz.gov.ua, oppb.com.ua

Фото: moz.gov.ua, oppb.com.ua

Майстер-клас організовують та проводитимуть спеціалісти та фахівці Львівського центру медицини катастроф, які пройшли відповідну підготовку для такого виду діяльності в Україні та за кордоном, отримали сертифікати інструктора-викладача, – повідомляє прес-служба Департаменту охорони здоров'я ЛОДА.

Для проведення показових виступів будуть використані муляжі та манекени. Під час проведення заходу планується також демонстрація санітарних автомобілів різних вікових категорій та моделей, які використовувались у службі швидкої медичної допомоги.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!