У Львові медики відновили пацієнту зв’язку за допомогою сучасного підходу

1301 0
Цей спосіб дозволяє відмовитися від гвинта, який розсмоктується протягом трьох років.
Ілюстративне фото / Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги

Ілюстративне фото / Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги

У Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги у Львові медики 29-річному чоловіку малоінвазивно провели реконструкцію передньої хрестоподібної зв’язки в коліні. Про це повідомили у лікарні. 

Ця зв’язка забезпечує стабільність колінного суглоба в передньо-задньому та внутрішньому напрямках, будучи при цьому одним з головних внутрішньосуглобових стабілізаторів колінного суглоба.

«До нас звернувся молодий львів’янин, який активно займається футболом. Розрив передньої хрестоподібної зв'язки отримав під час занять спортом. Нестерпний біль у коліні не дозволяв Назарію жити повноцінно, тож він наважився на операцію», – зазначили у лікарні.

Розрив передньої хрестоподібної зв'язки призводить до руйнування інших структур колінного суглоба і розвитку артрозу. Відтак, можуть бути постійні болі, зниження активності та незадовільна функція коліна. 

Читайте також: У Львові хлопчику зробили операцію на серце через міні-розтин

Для лікування медики запропонували сучасний підхід – малоінвазивний метод «all-inside ARTHREX», який дозволяє використати одне сухожилля замість двох, як зазвичай.

Крім того, цей спосіб дозволяє відмовитися від гвинта, який розсмоктується протягом трьох років. 

Такий метод втручать у світі зараз проводять професійним спортсменам, щоб вони могли за короткий період повернутися до тренувань. 

У лікарні зазначили, що операцію пройшла успішно, а пацієнта вже виписали додому.

Фото клінічної лікарні швидкої медичної допомоги


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!