У Львові мікробізнес знову вийде на одиночні пікети

2166 0
Вимагатимуть дозволити роботу та відновити роботу громадського транспорту для всіх.
Фото: Галина Терещук

Фото: Галина Терещук

Мікробізнес Львова (ФОПи) сьогодні, 12 травня, вийдуть з одиночними пікетами під стіни міськради. Вони вимагатимуть, щоб міська комісія з питань ТЕБ і НС ухвалила рішення, що дозволить їм працювати. Про це повідомляє Щоденний Львів.

Читайте також: Вижити в час карантину. Як допомагають бізнесу та наскільки це ефективно

Окрім рішення про відновлення роботи мікробізнесу, учасники пікетів у Львові вимагатимуть розблокувати роботу транспорту.

«Більшість міст, сіл та селищ України запускають діяльність мікробізнесу з 11 травня. Однак, з невідомих причин, підприємців Львова обмежили в їхніх правах, адже комісія з питань ТЕБ та НС ухвалила рішення про часткове зняття карантинних обмежень», – ідеться в заяві організаторів пікетів.

Мікропідприємці додають, що багато з них не мають інших доходів, окрім свого бізнесу, тому готові самовільно виходити на роботу попри заборону та можливі штрафи.

«По завершенню другого місяця карантина стає очевидним цинічна суть та мета лоббістів великого бізнесу, адже усе, що стосується їх інтересів не припиняло свою діяльність.  Епіцентр, Ашан, Сільпо, Фокстрот, АТБ та багато інших величезних мереж, отримуючи надприбутки, працюють», – також ідеться в заяві.

Читайте також: Як змінився ринок працевлаштування та що пропонують роботодавці у Львові

Нагадаємо, 1 травня у Львові, як і в інших містах України, вже відбулись подібні одиночні пікети. Тоді поліція склала протокол за порушення карантинних обмежень на організатора пікету Владислава Орлова, проте він заперечив, що в його акції взяли участь 30 людей, як ішлося в протоколі поліції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!