Політична реклама

У Львові міліція відкриває сервісний центр

2185 0
Сервісний центр із 4 грудня працюватиме у приміщенні Відділення реєстраційно-екзаменаційної роботи Львівської області по вулиці Данила Апостола, 11. Там надаватимуть послуги різні підрозділи міліції, інформує ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Про це пише "Львівський портал".

 

Сервісний центр створять у рамках експерименту, який триватиме до 31 грудня 2012 року. Його мета – вдосконалення та підвищення ефективності системи надання послуг МВС України, створення доступних та зручних умов для реалізації прав і свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб.

Такі центри запрацюють у Автономній Республіці Крим, Львівській, Одеській, Харківській та Хмельницькій областях.

Заявки на отримання необхідних довідок буде приймати працівник, який передаватиме документи на виконання відповідним службам центру. В даному сервісному центрі громадяни зможуть отримати наступні послуги:

- отримати дозвіл на носіння, зберігання зброї та продовжити строк її зберігання;

- отримати довідку про наявність або відсутність судимості;

- зробити експертизу транспортного засобу та ін.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!