Політична реклама

У Львові міняють теплотрасу, якій майже 50 років

885 0
У Львові на вул. Стрийській триває ремонт теплової мережі. Ця тепломережа була введена в експлуатацію ще у 1965 році. Перший етап заміни теплової мережі був у 2011-му, а під час цьогорічної ремонтної кампанії відремонтують ще три ділянки.

Відтак, роботи проводяться на трьох ділянках, інформує прес-служба Львівсьої міськради.

  • ділянка на вул. Чмоли-Стрийська. Тут проводиться заміна трубопроводів діаметром 720/900 мм довжиною 440 м. Вартість заміни даної ділянки – 3,8 млн. грн.
  • ділянка на вул. Стрийська, під залізничним мостом). Тут міняють трубопроводи діаметром 720/900 мм довжиною 280 м. Вартість заміни даної ділянки – 2,5 млн. грн.
  • ділянка (вул. Стрийська, біля видавництва «Вільна Україна). Тут проводять заміну трубопроводів діаметром 720/900 мм довжиною 440 м. Вартість заміни даної ділянки – 4,2 млн грн.

Загалом буде замінено понад 1 кілометр трубопроводів. Загальна вартість – 10,5 млн грн.

"Ця теплотраса ще з 1965 року. Тоді ніхто не думав про якість. Головне – закопати трубу, щоб подавати тепло. Тільки цього року ця теплотраса була в пориві 6 разів. Зараз ми повністю її міняємо. Ізольовані труби – набагато вищий коефіцієнт корисної дії. Цього року більше 20 км мереж ми поміняємо по лінії «Львівтеплоенерго». Це, переважно, магістральні, великого діаметру трубопроводи. Це покращить надійність, щоб мешканці не відчували жодних проблем з теплом та водою, особливо взимку. Це планові системні роботи. Були гідравлічні випробування. Ми побачили, де є слабі місця. Тому роблять достатньо швидко, своїми силами, суттєво економимо і час, і гроші», – розповів мер Львова Андрій Садовий.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!