Львівська міськрада переходить на електронний документообіг: деталі

2048 0
Вже з 4 січня посадовці Львівської міської ради у своїй роботі використовуватимуть електронний документообіг для діловодства. Перші два місяці він триватиме у тестовому режимі.

Відповідну ухвалу сьогодні, 29 грудня, прийняв виконавчий комітет міськради, передає ІА ZIK.

Начальник відділу протоколу та діловодства управління внутрішньої політики міськради Галина Космина пояснила, що рішення передбачає введення нової системи електронного документообігу для діловодства, яка була розроблена як продукт проекту міжнародної технічної допомоги «Підтримка електронного урядування в Україні» за кошти уряду Швеції і за підтримки Академії електронного урядування Естонії.

«Ця програма передбачає для кожного працівника свій персональний кабінет з набором функціоналу та папок для завдань відповідно до їх назви: «На підпис», «На резолюцію», «На візування», – розповіла Галина Космина.

Вона додала, що у програмі також існують модулі, що стосуються організаційної корпоративної роботи. Це «Наради», «Календар подій», «Проектна робота виконавчих органів».

Як йдеться у документі, виконавчий комітет вирішив «розпочати з 04.01.2016 перехід на електронний документообіг у виконавчих органах Львівської міської ради на базі системи електронного документообігу «Електронна система управління документами та записами для Львівської міської ради» у тестовому режимі тривалістю два місяці».

«Паралельно з цією системою протягом цього тестового режиму будуть надаватися паперові документи, щоб працівники могли освоїтись і вивчити новий функціонал», – пояснила Галина Космина.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!