У Львові міжнародні експерти розкажуть про можливості реформування української прокуратури. Де і коли?

2111 0
Український католицький університет спільно з Агентством США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна продовжує серію лекцій UCU Rule of Law Lecture Series від провідних американських правників, присвячених актуальним викликам та проблемам у сфері забезпечення верховенства права, правосуддя та справедливості. Темою чергової лекції буде реформування української прокуратури
Фото: youtube.com

Фото: youtube.com

Чергова, сьома лекція від UCU Rule of Law Lecture Series відбудеться в понеділок, 11 квітня, о 16:00 год. у конференц-залі Українського католицького університету (вул. Хуторівка, 35а) в рамках відкритої лекції міжнародного експерта з питань судової реформи заступника директора Kennan Institute (Інституту Кеннана, Вашингтон, США) Вільяма Померанца (Нідерланди) на тему «Реформування української прокуратури».

Для участі в лекції слід зареєструватися за посиланням.

Мова лекції: англійська. Під час заходу буде забезпечуватися синхронний переклад.

До участі запрошуються представники професійного юридичного середовища, науковці, студенти-правники та всі зацікавлені питаннями верховенства права та реформування правової системи в Україні.

Проект UCU Rule of Law Lecture Series проводиться Центром верховенства права УКУ спільно з Проектом USAID "Справедливе правосуддя" за співпраці з Відділення Асоціації правників України у Львівській області та Європейської Бізнес Асоціації. Інформаційний партнер UCU Rule of Law Lecture Series – Портал Tvoemisto.tv


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!