У Львові модернізували частину приміщень залізничного вокзалу. Фото

7432 1
Ремонтом всередині вокзалу займаються спеціалісти Львівського територіального управління філії «Центр будівельних робіт та експлуатації споруд».
фейсбук Укрзалізниці

фейсбук Укрзалізниці

У Львові модернізували частину приміщень Головного залізничного вокзалу. Фахівці Львівського територіального управління філії «Центр будівельних робіт та експлуатації споруд» відремонтували аварійну ділянку сходів, що ведуть до першого перону західної сторони, та фасад будівлі з боку першого пасажирського перону. Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Окрім цього, на пероні пофарбували елементи опор дебаркадера. А для покращення навігації встановлили там натяжні банери з позначками – «Східна сторона» і «Західна сторона».

Читайте також: Укрзалізниця обмежила перевезення ручної поклажі

Додамо, що Укрзалізниця відкоригувала технологію прибирання приміщень і прилеглої території, закупила запчастини для підлогомийних машин, а також додатковий інвентар та спецзасоби. 

Нагадаємо, на самій площі перед залізничним вокзалом триває реконструкція, яку частково мають завершити у листопаді.


Читайте також:
20 Липня, 2019 16:57
Олексій Ліпше б зробили можливість спускати валізи з перону, бо лише сходи. Для людей на інвалідній калязці взагалі приїжджати на вокзал нема сенсу бо це неможливо. Всюди сходи. Я якісь з краєчку ліфт про який ніхто не знає і який завжди не працює. Не адекватні ціни за зберігання багажу. В зимку надзвичайно холодно крім зали в якій смердить бомжами. 1 банкомат, терміналу нема.таке відчуття що знущаються нет людьми.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!