У Львові модернізують 6 трамваїв і 3 тролейбуси

2791 0
Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», на капітальному відновленні, модернізації та середньому ремонті у трамвайному депо та тролейбусному парку Львова знаходяться шість трамваїв і три тролейбуси.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Зокрема, у рамках пілотного проекту оновлення трамваїв та тролейбусів, який стартував минулого року, два тролейбуси та один трамвай будуть повністю модернізовані у 2017-му році.

Повна модернізація передбачає: ремонт крісел, цілковиту заміну підлоги, заміну шиб на тоновані, що відповідають сучасним стандартам, відновлення та фарбування поруччя, монтаж світлодіодних ламп для рівномірного освітлення салону, ремонт системи обігріву салону, модифікацію форми кабіни водія, а також обшивка кузова довговічним алюмо-композитним матеріалом. Окрім того, на кожному модернізованому трамваї та тролейбусі розмістять по три електронні вказівники маршрутів, а саме: у передній боковій та задній частині вагона чи машини.

Читайте також: У Львові продовжать прокладати маршрут трамвая №8 до «Санта-Барбари»

«Вартість запланованих робіт буде визначена, відповідно до актів. З огляду на кошторис попереднього періоду, можна припустити, що бюджет модернізації одного трамвая може скласти близько 680 тисяч гривень, тролейбуса – 500 тис. грн. Ремонтні роботи із середнього відновлення коштуватимуть приблизно 250 тисяч гривень, капітальний ремонт коштуватиме орієнтовно 450 – 500 тисяч гривень», – розповіли у ЛКП «Львівелектротранс».

Відповідно до запланованих графіків, усі ремонтні роботи мають бути завершені за три-чотири місяці.

Нагадаємо, за 2016 рік у рамках пілотного проекту з модернізації трамваїв та тролейбусів, відреставровано та модернізовано 3 трамваї (№ вагонів 1053, 1030, 1100), що курсують сьогодні на 8-му маршруті, та 3 тролейбуси (№ машин 512, 541, 552), які курсують на маршрутах №2, 12, 25.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!