У Львові молодь із неповносправністю навчатимуть теслярству та городництву

1334 0
У реабілітаційному Центрі «Джерело» відкрили додаткові майстерні, у яких молодь із неповноспроможністю може розвивати свої навички та проходити трудову реабілітацію. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.
фото: city-adm.lviv.ua

фото: city-adm.lviv.ua

Нові напрямки діяльності у навчально-реабілітаційному центрі запровадили у рамках проекту «Соціальні послуги – спільними зусиллями».

Тепер молодь із неповносправністю зможе здобувати навички столярної та теслярської справи у «Майстерні по роботі з деревом» Центру. А у майстерні «Зелена бригада» молодих людей навчатимуть доглядати за садово-парковими ділянками та вирощувати городину. Сувеніри  та свічки ж будуть народжуватися у «Майстерні по виготовленню свічок». Ці вироби будуть розповсюджувати у міських крамницях за благодійні внески.

Також організатори проекту планують встановити теплицю на подвір’ї «Джерела».

Читайте також: Зі Львова у Лісабон на велосипедах. Як друзі втілюють мрію юнака із ДЦП

«Останні декілька років діяльність Майстерень здійснюється у партнерстві з Львівською міською радою, – каже директор Центру «Джерело» Анна Гайдучок. – Проаналізувавши можливості та уже здобуті вміння і навички молоді Центру, ми вирішили запровадити нові напрямки діяльності для реалізації потенціалу та талантів молоді».

Довідка:

Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» – благодійна установа, яка надає освітньо – реабілітаційні послуги для дітей та молоді з особливими потребами і дітей з групи ризику від народження до 35 років. Всі послуги Центру – безкоштовні.

Протягом понад 23 років діяльності  у «Джерелі» отримали послуги близько 5 тисяч дітей та молоді з особливими потребами. 

Опублікувала Ганна Беловольченко

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!