У Львові молодь запрошують навчитись SMM та покращити англійську

2444 0
Міжнародна молодіжна організація AIESEC розпочинає набір охочих взяти участь у програмі «Team member». Програма дає досвід проведення інтерв’ю, роботи у сфері social media маркетингу, покращення рівня англійської мови.

З 21 липня по 13 серпня студенти з 21 міста України зможуть взяти участь у наборі на програму "Team Member" від AIESEC.

Програма "Team Member" передбачає розвиток професійних навичок та особистісних якостей, зокрема: тайм-менеджмент, досвід організації проектів, досвід проведення інтерв’ю, робота у сфері social media маркетингу, покращення володіння англійською мовою та інші. А також – це спілкування з однолітками з різних країн, які працюють у соціальних проектах в Україні.

Вимоги до кандидатів:

- вік від 18 до 25 років;

- знання англійської мови;

Для участі у відборі потрібно:

1. Зареєструватись через анкету на сайті.

2. Пройти співбесіду з представниками AIESEC.

3. Assessment Centre. Разом з іншими кандидатами взяти участь в ділових іграх, які допоможуть нам виявити твої сильні сторони та моделі поведінки в різних ситуаціях.

4. Для кандидатів, які успішно пройшли попередні етапи, проводиться тренінг від представників AIESEC. На ньому ти зможеш познайомитися з іншими учасниками AIESEC, дізнатися про нашу діяльність та почути про проекти, до яких ти зможеш приєднатися.

Довідка:

Оля Пасішник, віце-президент з розвитку талантів в "АЙСЕК у Львові"

+ 38 093 733 08 83

[email protected]


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!