У Львові може кардинально змінитися проспект Чорновола: візуалізація

7099 3
Пропонуємо вам підбірку візуалізацій, які демонструють можливі зміни на проспекті Чорновола. Обговорення ідей триває, львів’ян просять активно долучатися.
фото: alex-shutyuk.livejournal.com

фото: alex-shutyuk.livejournal.com

Львівський дизайнер інтер’єрів Олександр Шутюк у своєму блозі опублікував візуалізацію ідей. У дописі до свого блогу він розмірковує над тим, як можна змінити проспект Чорновола.

Тополі, як ростуть поблизу дороги, Олександр Шутюк пропонує замінити більш довговічними та витривалими породами. Окрім того, біля дороги мають облаштувати технічний тротуар, далі висадити кущі, а за ними зробити велодоріжку. «Чекаю на ваші скарги, ідеї та пропозиції», – закликав він львів’ян активно долучатися до обговорення ідей.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
18 Серпня, 2015 08:02
Юрій Дуже круто і так потрібно та необхідно саме зараз знову переробляти проспект Чорновола, коли в той же час маємо роздовбані і перекошені вулиці Шевченка і Бандери. Але нічого, ще з 10 років можуть постояти...
17 Серпня, 2015 22:39
Taras Потрібно проектувати підземні (або надземні) пішохідні переходи. На початку пр. Чорновола рух автотранспорту паралізується пішоходами. І місця для паркування, паркування, паркування...
13 Серпня, 2015 21:41
Юра Пропоную ще внести зміни у зупинку біля готелю Львів.
адже на цій зупинці завжди виникають часті пробки.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!