У Львові може з’явитися готель міжнародної мережі Radisson

3749 0
Певні об’єкти для інвестування вже розглядають, утім, які саме – інформацію не оприлюднюють.
Фото: radisson hotel

Фото: radisson hotel

Міжнародна мережа Radisson розглядає можливість відкрити готель у Львові. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління інвестицій ЛМР Роман Старецький.

За його словами, сьогодні у Львові провели першу публічну зустріч із Raiffeisen Property Holding International & Radisson Hotel Group. Певні об’єкти для інвестування вже розглядають, утім, які саме – інформацію не оприлюднюють.

«Ідея з готелем Radisson Blu у нас з’явилась із будівництвом у Києві. Ми захотіли зробити подібне у багатьох інших містах. Ми знаємо про цей бізнес, і знаємо, що ми беремо на себе. У Львові ми шукаємо нові можливості», – цитує пресслужба ЛМР генерального директора групи компаній Чарлі Пфеффера.

Додамо, що готелі мережі Radisson уже працюють у Києві та Буковелі.

Property Holding International (RPHI) розробляє та управляє об'єктами нерухомості в Австрії, Центральній та Східній Європі. До успішних проєктів компанії належать Expo 2000 у Софії, готель Radisson Blu у центрі Києва, багатоквартирний будинок ANTON у Відні та найвищий будинок у Румунії, SkyTower у Бухаресті.

Вікторія Ейсмунт

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!