У Львові може з'явитися новий дитячий садок на 120 місць

2445 0
Заклад можуть збудувати на ділянці по вул. Княгині Ольги, що сьогодні належить Міністерству оборони України.
фото: www.minipedia.org.ua

фото: www.minipedia.org.ua

Відповідно до Меморандуму, що підписаний Міністерством оборони, ділянка на вул. Княгині Ольги має перейти у власність громади міста. Таку заяву під час брифінгу сьогодні, 15 січня, зробив мер Львова А. Садовий, повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: В Україні пропонують виділяти кошти на перебування дітей у приватних садках

За словами міського голови, не дивлячись на те, що місто прийняло на власний баланс всі житлові будівлі Міністерства оборони, чим виконало свою частину згаданого Меморандуму, Міноборони свою частину зобов’язень досі не виконало.

«Якщо ми говоримо про ділянку на вул. Княгині Ольги, то там забудовник має бажання збудувати садочок на 120 місць. Сьогодні зранку ми це питання проговорювали на апаратній нараді», – сказав він.

За словами Садового, він розраховує на діалог з Міністерством оборони задля внесення коректив та коригування самого Меморандуму.

Читайте також: У Львові з’являться три приватні дитячі садочки

«Мені потрібна гарантія, що там буде дитячий садочок. Ми ці речі проговорили, юридичне управління отримало вказівки. Думаю, до кінця тижня ми підготуємо зі свого боку весь пакет документів», – додав міський голова.

Нагадаємо, в кінці минулого року у Львові змінили правила зарахування до дитячих садочків.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!