У Львові може з’явитися стаціонар для хворих на СНІД

2367 0
У місті варто створити стаціонарний заклад для лікування хворих на СНІД, венерологічні стаціонари не є ефективними для хворих такого типу. Про це в інтерв’ю Tvoemisto.tv розповів Богдан Чечотка, директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА.
фото: sites.google.com

фото: sites.google.com

За його словами, у розвинених країнах такі хвороби не лікують у стаціонарах. У Львові маємо аж два венерологічні диспансери, а це забагато. Один із них доцільно перепрофілювати на лікарняний заклад для хворих на СНІД.

Економічний ефект від цього буде мінімальним, однак хворі на СНІД зможуть отримувати якіснішу медичну допомогу, ­– каже Богдан Чечотка.

Читайте також: За пологи у Львові можуть ввести офіційну платню

Терміни реалізації поки що не обумовлені: нині цей проект розглядає робоча група.

Нагадаємо реформування медицини в Україні розпочнеться зі Львова. Tvoemisto.tv дізналось, якими будуть перші 10 кроків з реформування медицини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!