У Львові можливі повторні обстріли. Мешканців просять залишатися в укриттях

31790 0
Мешканців просять зберігати спокій, не покидати укриттів і не публікувати фото уражень.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Російські війська здійснили ракетний удар по Львову о 16.30. Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що можливі повторні обстріли, тому всіх мешканців просять залишатися в укриттях.

Як уточнив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький, сталося два ракетних удари у межах Львова. Інформація про те, що було влучання у житловий будинок чи інші об’єкти інфраструктури не підтвердилася. За попередніми даними, постраждали п’ять людей. Загроза ракетного удару все ще є, тому містян просять залишатися в укриттях.

Російські війська сьогодні, 26 березня, близько 16.30 здійснили ракетний обстріл у Львові. Про повітряну тривогу у місті оголосили о 16.15 год. Мешканців просять зберігати спокій, не покидати укриттів і не публікувати фото уражень. Як повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький, відбулося три потужні вибухи біля Львова зі сторни Кривчиць. «Наразі звучить повітряна тривога, тому всім зберігати спокій і перебувати в укриттях», – повідомив Максим Козицький.

Читайте також: У Львові – ракетний обстріл. Пролунали три вибухи

Нагадаємо, що 18 березня у Львові пролунало кілька вибухів у районі аеропорту. Сигнал повітряної тривоги пролунав о 6.08 ранку. Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив про те, що унаслідок вибухів поблизу аеропорту у Львові на АТП-1 вибило вікна. Згодом додав, що окупанти поцілили по авіаремонтному заводу і знищили будівлі. Активну роботу заводу було завчасно зупинено. Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України повідомило, що окупанти шістьма ракетами били по території в районі Львівського аеропорту, утім дві ракети українські військові збили. У результаті обстрілу одна людина отримала поранення середньої важкості. 

13 березня на Львівщині, близько 05:30 год. окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. Удари здійснили з акваторії Чорного та Азовського морів. Літаки підняли в аеропорту Саратово. Загалом окупанти випустили більше 30 ракет. Спрацювала українська система протиповітряної оборони. Частину ракет ЗСУ збили в повітрі. Унаслідок ракетного удару тоді загинули 35 людей і 134 отримали поранення.

Тvoemisto.tv підготувало пояснення про те, що можна публікувати під час війни, а що ні. Детальніше читайте за посиланням.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!