«У Львові можливі різні диверсійні групи». Мер Львова закликав не панікувати і зберігати спокій

4502 0
Паніка і недовіра є таким самим потужним елементом гібридної війни, як кулі чи «гради».
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

На тлі напруженої ситуації із можливим військовим вторгненням Росії, у Львові можливі різні диверсійні групи. Про це мер Львова Андрій Садовий наголосив під час свого відеозвернення.

Читайте також: В Україні 16 лютого оголосили Днем єднання

За його словами, до України зараз прикута увага цілого світу. Наші військові з честю виконують свої обов’язки, але кожен з нас мають їм допомогти, щоб усі були в безпеці, а громади могли функціонувати навіть в умовах надзвичайних ситуацій.

«Ми прекрасно розуміємо, що ворогу потрібна дезорганізація, дестабілізація, тому можуть бути різні диверсійні групи, нештатні ситуації», – каже Андрій Садовий.

Міський голова зазначив, що паніка і недовіра є таким самим потужним елементом гібридної війни, як кулі чи «гради». Ми не можемо допустити, щоб ворогу вдалось змусити нас зневіритись. Тож, варто бути сильними і робити все необхідне для захисту нашого дому та України.

Читайте також: У Львові затвердили план дій у разі військової загрози з боку Росії

Андрій Садовий не виключив інформаційні атаки проти України. Але якщо ворог атакує, то він атакує всю Україну.

«І Львів, і Харків і маленький населений пункт в Донецькій області. Ми всі повинні відбивати ці атаки та загрози. Це інформаційні атаки в тому числі. Це і диверсійні атаки. Це з’являються люди, які почнуть баламутити, щось розказувати всяку нісенітницю. Сьогодні нам потрібна пильність», – каже мер.

Нагадаємо, що у Львові прийняли рішення збільшити резерв крові, а міські лікарні забезпечені тримісячним запасом медикаментів та інших матеріалів на випадок надзвичайної ситуації. Також провели до відповідного рівня всі інженерні комунікації в медичних установах, забезпечили їх запасами води, дизель-генераторами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!