Політична реклама

У Львові можна безкоштовно перевірити зір

5621 0
До другої половини березня львів’яни можуть безкоштовно перевірити свій зір.

В областi стартувала акцiя "Днi дiагностики та профiлактики глаукоми". До 17 березня медики закликають кожного, кому не байдуже власне здоров'я, прийти i перевiрити свiй зiр, повідомляє Експрес.

 «Акцiя дiятиме до 17 березня включно. У цi днi закликаємо усiх, кому за 40, прийти до офтальмолога у полiклiнiку за мiсцем проживання i перевiрити свiй очний тиск (це навiть можуть бути долiкарськi кабiнети, ФАПи). У разi потреби (при пiдвищеннi внутрiшньоочного тиску) додаткове обстеження можна буде пройти в обласному глаукомному кабiнетi, який дiє при обласнiй клiнiчнiй лiкарнi (вулиця Некрасова, 35) та в очному кабiнетi в обласнiй консультативнiй полiклiнiцi (вулиця Некрасова, 6, каб. 19)», - розповів Олександра Павлiв, головний офтальмолог Львівщини.

У долiкарських кабiнетах при полiклiнiках, ФАПах, амбулаторiях сiмейного типу медсестри визначають внутрiшньоочний тиск. Обстеження у глаукомному кабiнетi проводять на високотехнологiчному сучасному рiвнi, пацiєнтам безплатно роблять комп'ютерну дiагностику ока (комп'ютерне визначення поля зору, безконтактний метод вимiрювання очного тиску).

Для запису на обстеження в обласну консультативну полiклiнiку або в обласний глаукомний кабiнет можна звертатися телефонами: 278-67-32, 093-42-000-32, 278-67-42.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!