Політична реклама

У Львові можна буде безкоштовно обстежити молочні залози

2919 0
Львів’янок запрошують взяти участь у акції «Здорові жінки - щасливі мами» та пройти обстеження молочних залоз.

У Львові впродовж місяця триватиме благодійна акція спрямована на профілактику захворювань молочних залоз, - інформує Zaxid.net Акція діятиме з 11 березня до 12 квітня.

Щоб взяти участь в акції, з 11 березня по 12 квітня потрібно зареєструватись на сайті Mam.ua, вибрати для себе зручний день та час і записатись на безкоштовне УЗД молочних залоз у клініці Юрія Тітовця.

УЗД молочних залоз – один з найдієвіших способів діагностики для жінок до 35 років.  Оскільки сьогодні рак грудей успішно лікують на початкових стадіях, головним у подоланні цієї недуги є її раннє діагностування, кажуть організатори.

Одне з перших місць з-поміж злоякісних новоутворень нині займає рак грудей, недуга стосується кожної двадцятої жінки на планеті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!