У Львові можна буде оформити закордонний паспорт за 15 хвилин

62038 1
Сьогодні відкривається Центр оформлення документів №1 від міського управління міграційної служби.
фото: konkurent.in.ua

фото: konkurent.in.ua

Сьогодні, 4 червня, у Львові починає роботу Центр оформлення документів № 1 Львівського міського управління Державної міграційної служби. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: В Україні подорожчають внутрішні та закордонні паспорти

У Центрі, що розташований на вул. Чупринки, 71, можна буде оформити закордонний паспорт або ID-картку. В Головному управлінні ДМС у Львівській області обіцяють, що процес займе не більше 15 хвилин.

«Тут працюватимуть 8 робочих станцій, що дасть можливість надавати до 200 адміністративних послуг щодня. Для зручності громадян у центрі облаштовано місця для відпочинку і майданчик для дітей», — кажуть в управлінні Державної міграційної служби.

Читайте також: Міграційна служба запустила чат-бота для консультацій щодо оформлення документів

Новий Центр оформлення документів працюватиме на базі Галицького та Франківського відділів ДМС у Львівській області щобудня з 9:00 до 18:00 без перерви.


Читайте також:
9 Січня, 2020 16:52
Паспортний сервіс Якщо у Вас немає часу або можливості приїхати до Центру "Паспортний сервіс" замовляйте виїзне оформлення документів і Паспортний сервіс приїде за зручною для Вас адресою ( дім, офіс і т.д. ) у визначений Вами час.
Замовлення тел. +38(050)338-91-24 +38(050)390-39-24
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!