У Львові можна отримати безкоштовну консультацію лікаря онлайн. Як це зробити

3477 0
Мешканців закликають не йти в поліклініки без гострої необхідності.
Фото: Андрій Садовий

Фото: Андрій Садовий

У Львові лікарі-волонтери надають безкоштовні консультації. Про це розповіла ініціаторка такого консультування лікарка-педіатр Ольга Фокаф, передає пресслужба ЛМР.

Читайте також: Як у Львові виявляють потенційних хворих на коронавірус

До ініціативи вже долучились майже два десятки лікарів: сімейні лікарі, хірурги, терапевти, неврологи, кардіолог, офтальмолог, психіатр, кардіолог, педіатр, травматолог, лікарі невідкладних станів.

«Наші цілі дуже прості: знижувати навантаження на медичні заклади, зменшувати кількість фізичних контактів, протидіяти паніці серед населення через поширення достовірної інформації та, зрештою, підвищити ймовірність візиту до лікаря тим, хто дійсно цього потребуватиме. Хочу наголосити: ми не ставимо діагнози. Лише даємо рекомендації та поради, що краще зробити при тих чи інших скаргах», — каже Ольга Фокаф.

Читайте також: Завтра уряд може дозволити українцями гуляти парками і ходити в музеї

За консультацією може звернутися будь-яка людина, яка потребує поради лікаря. Для цього потрібно написати на Viber 068 016 0016 і погодити час консультації з адміністратором.

Щоб стати лікарем-волонтером, потрібно звернутись до Ольги Фокаф і погодити кількість годин, які лікар готовий виділити для консультацій пацієнта.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!