Політична реклама

У Львові можна записатись у «Школу реалізації талантів і мрій»

1900 0
З 20 травня Інститут психологічного здоров’я Українського католицького університету запускає у Львові нову програму – «Школа реалізації талантів та мрій». Учасників навчання вчитимуть віднаходити свої таланти та мрії та розвинути навички необхідні для їх реалізації у житті.

Цей проект створений для людей середнього віку та молоді, які мають активну життєву позицію, шукають змін, самовдосконалення, нових знайомств та цікавих знань, повідомили в УКУ.

Під час навчання своїм досвідом ділитимуться відомі діячі та бізнесмени. Зокрема, співзасновник найбільшої в Україні ІТ компанії «SoftServe» Тарас Кицмей, громадський діяч та віце-ректор УКУ Мирослав Маринович, американська кіноакторка, учасник Канського кінофестивалю та інші Дженет Рот та багато інших.

Викладачами школи будуть директор Центру психології Українського католицького університету, доктор педагогічних наук Ростислав Шемечко, автор і ведучий тренінгу «100%» Олександр Казарін, психотерапевт, засновник клініки дружньої до молоді «Медико-соціальний центр «Діалог» Наталія Поліщук, організатор проекту, викладач кафедри МО НУ «Львівська політехніка» Мирон Леськів, блогер, мандрівник, перший україномовний інфобізнесмен-інфоприємець Орест Зуб.

 

Тривалість навчання – 1 рік. Заняття проходитимуть двічі на тиждень у вівторок та четвер з 18:00 до 21:00. По одному разу на місяць проходитимуть зустрічі з видатними людьми і майстеркласи. Заняття проходитимуть в Українському Католицькому Університеті.

Контактна інформація: 032 240-99-44, 097 37-222-89 (Мирон Леськів, керівник проекту), [email protected], [email protected].


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!