У Львові можуть оштрафувати мешканців, які добудували мансарду без погоджень

3957 0
Чотирисекційний будинок дозволили будувати у Львові у мальовничій місцевості Софіївка, що між Стрийським парком та парком «Залізна вода».

У Львові, на даху будинку, що на вулиці Ярославенка, 36, з’явився самобуд. Раніше будинок переміг у міжнародному конкурсі. Про надбудову на своїй сторінці у Фейсбук повідомив департамент містобудування ЛМР.

Читайте також: У віллі на вулиці Котляревського без погоджень зробили добудову

«Маємо реконструкцію з надбудовою без жодних дозвільних документів. Мешканці горішніх поверхів вирішили, що хочуть більші квартири і чому б не розширитися угору. Міська інспекція вже розпочала перевірку. Мешканцям тепер загрожує штраф до ста тисяч гривень», – йдеться у повідомленні.  

Містобудівні умови та обмеження на нове будівництво на вулиці Ярославенка,36 Львівська міська рада видала у 2017 році Марії Гумен. Чотирьохсекційний будинок дозволили будувати у Львові у мальовничій місцевості Софіївка, що між Стрийським парком та парком «Залізна вода». 

У Львівській міській раді також повідомляють, що будівля здобула перемогу у польському конкурсі в категорії «Житловий будинок».

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!