У Львові можуть побудувати крематорій

7133 0
Робоча група має напрацювати та подати свої пропозиції щодо будівництва крематорію у Львові.
Ілюстративне фото: Guide Kyiv City

Ілюстративне фото: Guide Kyiv City

У Львові створили робочу групу, яка має визначити доцільність будівництва крематорію у Львові. Відповідне розпорядження міського голови Львова Андрія Садового від 14 червня опублікували на сайті міської ради.

Читайте також: У Львові відкриють крематорій для тварин

До її складу входить директорка департаменту житлового господарства та інфраструктури Ірина Маруняк, головна спеціалістка відділу правової експертизи з економічних та інфраструктурних питань Христина Скочинська, директор департаменту містобудування Сергій Коровайник, директорка юридичного департаменту Гелена Пайонкевич, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець, заступниця директора юридичного департаменту Ірина Редько та директор Інституту міста Олександр Кобзарев.

Робоча група має напрацювати та подати свої пропозиції щодо будівництва крематорію у Львові. Зазначимо, що навесні з ініціативою розширення площ для поховання у Львові виступила депутатка Юлія Гвоздович. За її словами, міські кладовища переповненні, а єдиним місцем де продовжують ховати померлих, залишається Голосківський цвинтар, який зможе нормально працювати ще приблизно три роки.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!